piano numérique
piano numérique
Vragen en antwoorden
 • Leveren jullie nog tijdens de coronacrisis?
   
  Onze toonzaal is gesloten maar u kan nog telefonisch of via deze website bestellen. Dagverhuur, weekendverhuur of verhuur voor een korte periode zijn helaas niet meer mogelijk. Aangekochte piano's of piano's in huurkoop worden wel nog aan huis geleverd in België. De levering blijft gratis tijdens de coronacrisis. Uw veiligheid, onze veiligheid en onze solidariteit tegen de verdere verspreiding van het virus primeert. Het is dus mogelijk dat wij bepaalde leveringen weigeren. Betalen kan helaas niet meer cash, enkel nog met de bankkaart.
   
 • Als ik een piano huur, leveren jullie een nieuwe piano of een reeds gebruikte?
   
  U krijgt een nieuwe piano met minimaal 2 jaar on-site-garantie, deze wordt gratis aan huis geleverd.
   
 • Wat houdt de on-site garantie precies in?

  U krijgt gedurende minimaal 24 maanden tot 30 maanden afhankelijk van het model een volledige garantie op eventuele technische mankementen aan uw piano. Onze technieker komt bij u thuis om de piano te herstellen. Zowel vervanging van onderdelen, uurloon en verplaatsingskosten zijn gedekt door onze on-site-garantie.
  De garantie dekt geen schade die door uzelf is veroorzaakt.
   
 • Hoelang bedraagt de leveringstermijn?
   
  Alle modellen zijn in voorraad. Na afspraak leveren wij bij u binnen enkele dagen.
   
 • Leveren jullie ook tijdens het weekend?
   
  Tijdens de coronacrisis leveren wij niet meer tijdens het weekend.
   
 • Leveren jullie ook in Nederland?
   
  Neen, tijdens de coronacrisis leveren wij helaas niet meer in Nederland.
   
 • Hoe betalen?

  U betaalt bij de levering 4 maanden huur + waarborg met Bancontact, Maestro, Visa aan onze chauffeur. Daarna krijgt u om de 3 maanden een factuur die u via overschrijving betaalt.
    
 • Kan ik de piano meteen kopen of ben ik steeds verplicht eerst te huren?
   
  Uiteraard kan u de piano ook meteen kopen, maar misschien is eerst huren helemaal geen slecht idee. U weet immers nog niet of piano spelen u of uw kind zal bevallen. Onze huurformule biedt u de mogelijkheid zonder grote kosten te maken dit eerst even uit te testen. Bevalt het niet, dan bent u niet veel geld kwijt. Bevalt het u wel, dan kan u de piano na de huurperiode aankopen zonder dat het u een cent meer kost.
   
 • Kan ik de piano's komen bekijken voor ik beslis?
   
  Dat kan helaas niet meer tijdens de coronacrisis.
   
 • Ik stel een defect vast, wat moet ik doen?
   
  Verwittig ons. Tijdens de garantieperiode wordt uw piano door ons gratis hersteld, ook de verplaatsingkost van onze technieker is inbegrepen (minimum 2 jaar on-site-garantie). Wij maken een afspraak met u om uw piano zo spoedig mogelijk te herstellen. Tijdens de coronacrisis doen wij enkel noodzakelijke herstellingen (indien de piano helemaal niet meer werkt). Indien een snelle herstelling niet mogelijk zou zijn, krijgt u gratis een vervangpiano tijdens de herstelperiode.