piano numérique
piano numérique
Over ons

Over ons

Digitalepiano.be werd opgericht door pianoleraar Jürgen Van den Bossche vanuit zijn filosofie dat piano spelen voor iedereen bereikbaar moet zijn. Hij ging op zoek naar instrumenten van goede kwaliteit zowel qua klavier als qua klank en dit voor een betaalbare prijs en zo kwam hij tenslotte uit bij Dynatone. Aanvankelijk werden de piano's bij de groothandel aangekocht, maar al gauw begon hij met rechtstreekse invoer. De piano's werden vanaf het begin aangeboden in een interessante en duidelijke huurkoopformule zonder kleine lettertjes en met een goedkopere instap dan de concurrentie. Wat in het begin een kleinschalig hobbybedrijf was groeide op enkele jaren tijd uit tot een middelgrote onderneming. Om een snelle levering te waarborgen, hebben we in onze magazijnen steeds 300 tot 400 piano's op voorraad.

 

Over Dynatone

Het Zuid-Koreaanse Dynatone Corp. werd in 1987 opgericht als onderdeel van het departement muziekinstrumenten van KEC Corp., halfgeleiderfabrikant, en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere spelers op de markt van de digitale piano’s.
Bij de herstructurering van KEC Corp in 2000 werd Dynatone Corp een zelfstandige onderneming.
In 1998 begon Dynatone digitale piano’s te exporteren. Nu voert Dynatone zijn producten uit naar meer dan 30 landen.
De hoofdzetel bevindt zich in Seoul, terwijl het onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en de belangrijkste fabriek gevestigd zijn in Gumi. Het bedrijf werd in 2003 "2003 Market Share” winnaar in de categorie consumentengoederen en werd geselecteerd als beloftevol exportbedrijf door de Small and Medium Business Administration van Zuid-Korea.
In 2006 werd Dynatone Corp. door het Seoul Metropolitan Government als vertegenwoordiger van het High Seoul Brand geselecteerd.